Lover enda mer magisk forestilling i 2020

Kunstnerisk team møttes i et snødekt amfi for  å planlegge Peer Gynt på Gålå 2020. – Selv med suksessen vi opplevde i 2019 så er det helt uaktuelt å gjenta samme forestillingen. Den må utvikles videre, sier regissør Marit Moum Aune.

Kunstnerisk team tilbake i et snødekt amfi ved Gålåvatnet (Foto: Bård Gundersen)

(Artikkelen fortsetter under videoen)

I et snødekt amfi ved Gålåvatnet møttes kunstnerisk team for å bli enige om hvordan de skal gjøre forestillingen i 2020 enda bedre.

– Vi må hele tiden være på veg og i utvikling. Det er helt uaktuelt å gjenta forestillingen eksakt slik den var. Noen av de samme elementene skal brukes, men vi skal stramme inn forestillingen og gjøre den enda mer heftig, uttalte Marit Moum Aune til GD

Pål Christian Eggen fikk strålende kritikker for sin tolkning av tittelrollen i 2019, og gleder seg til å kunne spille Peer Gynt igjen i 2020. – Jeg har aldri vært med på noe lignende, jeg, noen gang. Jeg visste jo riktignok at Peer er en av verdens feteste roller, men jeg hadde aldri trodd at det skulle treffe meg så hardt, sier Pål Christian Eggen.

Billettsalget til Peer Gynt på Gålå er i full gang – sikre deg din billett nå!

Kunstnerisk team bak Peer Gynt på Gålå og administrasjonen i Peer Gynt AS samlet på Gålå for å planlegge Peer Gynt på Gålå 2020 (Foto: Bård Gundersen)

Kunstnerisk leder Ellen Horn er glad for at publikum igjen kan oppleve Peer Gynt-forestillingen i Marit Moum Aunes regi og med Pål Christian Eggen som Peer Gynt på Gålå i 2020 (Foto: Bård Gundersen)

Samling i lydbua for å finne den rette Peer Gynt-stemningen (Foto: Bård Gundersen)

God stemning! Her dramaturg Njål Mjøs og scenograf Even Børsum (Foto: Bård Gundersen)

– Selv med suksessen vi opplevde i 2019 så er det helt uaktuelt å gjenta samme forestillingen. Den må utvikles videre, sier regissør Marit Moum Aune.

 

Gi din tilbakemelding