May Brit Støve ny daglig leder i Peer Gynt AS

Styret i Peer Gynt AS har ansatt May Brit Støve som ny daglig leder i selskapet. Styret har gjennomført en omfattende prosess der mange sterke kandidater er vurdert.

May Brit Støve er ansatt som ny daglig leder i Peer Gynt as

– May Brit Støve har gjennom hele prosessen fremstått som en sterk kandidat til å ta over ledelsen av Peer Gynt AS. Hun har en bred erfaring og svært gode personlige egenskaper. Hun er sterkt motivert for å ta på seg et større lederansvar i organisasjonen, og har på en solid måte overbevist oss om at hun er den riktige lederen for Peer Gynt AS fremover, sier styreleder Maalfrid Brath.

Et sterkt lederteam

Kunstnerisk leder Ellen Horn skal bidra ytterligere i videreutviklingen av Peer Gynt. Etter avtale med styret og ny daglig leder skal Ellen Horn jobbe enda mer med utviklingsarbeid.

– Dette blir et sterkt lederteam som vil utfylle hverandre på en god måte. Sammen med de andre dyktige medarbeiderne i organisasjonen og de frivillige er vi overbevist om at selskapet vil sørge for at vi også i årene som kommer vil få mange spennende opplevelser i Gudbrandsdalen, sier Brath.

– Jeg er kjempefornøyd med at May Brit Støve blir ny daglig leder i selskapet. Samtidig er jeg takknemlig for at styret har invitert meg til å ta et litt bredere ansvar. May Brit er et kreativt og inspirerende fagmenneske som bedre enn noen kjenner til alt om Peer Gynt og hans lokalhistoriske røtter i Gudbrandsdalen. Jeg gleder meg enormt til å samarbeide tettere med henne. Sammen med gode krefter internt, lokalt, regionalt og nasjonalt skal vi meisle ut en retning for fremtiden som befester vår sterke posisjon, sier Ellen Horn.

– Stolt og glad

May Brit Støve har jobbet i organisasjonen i 26 år, og er i dag utviklingsleder. Hun har hatt ansvaret for selskapets største samarbeidspartnere og vært prosjektleder for innovative utviklingsprosjekter. Nevnes kan f.eks. kursrekker for lærere, Peer Gynt som dataspill og internasjonal tilrettelegging av Peer Gynt på Gålå. Hun har også hatt produsentansvar for flere av de store konsertene og eventene i regi av selskapet. Hun begynner i den nye stillingen umiddelbart.

– Jeg er stolt og glad over å ha fått denne tilliten. Peer Gynt, både den lokale kulturarven vår i Gudbrandsdalen og Henrik Ibsens mesterverk, er en uendelig rik kilde til kunstneriske og kulturelle uttrykk og ideer. Med erfarne Ellen Horn på laget, en svært kompetent stab, og ikke minst en stor gjeng energisk og dyktige frivillige gleder jeg meg til å bringe Peer Gynt AS enda et godt steg opp og inn i framtida, sier May Brit Støve.

Andre nyheter

Se alle nyheter

Husk å bestill overnatting nå!

Har du bestilt billett til Peer Gynt på Gålå eller Høgfjellskonserten Ved Rondane, og trenger et sted å bo? Se våre overnattingspartnere her!

Gi din tilbakemelding