Morgenstemning med mestermøte

De tre Peer’ene Mads Ousdal, Dennis Storhøi og Toralv Maurstad møtes på scenekanten sammen med Ingebjørg Bratland.

Nils Bech som skulle synge på «Morgenstemning» har dessverre meldt avbud på grunn av hjernerystelse. Vi er selvfølgelig veldig lei oss for at ikke publikum får oppleve Nils Bech og Oslo Strings, men vii kan presentere en erstatning som vi håper og tror publikum vil ta godt i mot:

Mestermøte på scenekanten

– Bare det beste er godt nok, så jeg er kjempeglad for at vi fikk med oss tre tidligere Peer Gynt’er: Mads Ousdal, Dennis Storhøi og selveste Toralv Maurstad, sier kunstnerisk leder Ellen Horn. – De tre Peer Gynt-ekspertene vil samtale på scenekanten om rollen som Peer, fortelle om sine favorittscener og sitt arbeid med Peer Gynt.

Ingebjørg Bratland tar med seg gitaren og sørger for nydelig sang underveis. – Det er ikke uten grunn at jeg som juryleder var med og tildelte henne Wenche Foss’ ærespris i fjor, sier Ellen Horn. – Hun har en stemme som får hårene til å reise seg, og jeg er stolt over å få henne opp på Peer Gynt-scenen, fortsetter Ellen.

(Artikkelen fortsetter under videoen)

– Det er med stor glede jeg kunne takke ja til invitasjonen til å få lov å være med på «Morgenstemning» på Peer Gynt-scenen sammen med selveste «Peer`ene» Toralv Maurstad og Mads Ousdal, til trillende vakre toner av Ingebjørg Bratland. Å komme tilbake til Gålå hvert år er å komme hjem, og jeg gleder meg dobbelt, trippelt…!, sier Dennis Storhøi.

Også Ingebjørg Bratland gleder seg: – Det er veldig stas for meg at eg endeleg skal få koma til Gålå og synge nokon songar. Eg ser fram til å få vera med å bidra i denne settingen. Det er alltid moro med noko litt utenom det vanlege.

– Det kommer til å bli en time du aldri vil glemme, og som du aldri vil kunne oppleve igjen, avslutter Ellen Horn.

MORGENSTEMNING
Mads Ousdal, Dennis Storhøi, Toralv Maurstad og Ingebjørg Bratland
Lørdag 3. august kl. 12.00 på Peer Gynt-scenen ved Gålåvatnet
Kr 250-300,-. Nummerert amfi.

BESTILL BILLETT

Gi din tilbakemelding