Peer gjennom linsa

I 10 år har fotograf Bård Gundersen fanga øyeblikkene gjennom linsa både foran og bak Peer Gynt-scena ved Gålåvatnet.
Lurer du litt på hva som egentlig skjer bak scena når du sitter i amfiet? Visste du for eksempel at alle skuespillere stod ved vannkanten og tok bølgen hver kveld Mads Ousdal kom forbi på vannski etter speedbåten (…som faktisk var med i en Miami Vice-episode)? Og hva driver trollene med før de skal på scenen?

Bård deler både historier og sine favorittbilder med oss denne ettermiddagstimen, og gir oss unike innblikk i livet bak scena slik han har fanga det gjennom linsa. Filmglimt blir det også – selvfølgelig med noen tabber ingen har sett før.

Knut og Mia har åpen bar med både varm og kald drikke, og bl.a. pizza, hamburger og vafler på menyen.

Så uansett om du tar turen innom rett etter skituren eller samler gjengen til en hyggelig sammenkomst før middagen, ønsker vi deg hjertelig velkommen til en uformell ettermiddagstime med masse fine bilder på storskjerm.

Trykk gjerne «skal» på vårt facebookarrangement som du finner her, hvis du kommer, så vi vet noenlunde hvor mange vi skal sette ut stoler til.

Arrangementet er vår julegave til deg, så inngangen er gratis. Hjertelig velkommen!

TID: 30. desember 2019 kl. 16.00
STED: Røsslynstua Kafè, Gålåvegen 1343, 2646 Gålå
PRIS: Arrangementet er vår julegave til deg, så inngangen er gratis.

 

Andre nyheter

Se alle nyheter

Husk å bestill overnatting nå!

Har du bestilt billett til Peer Gynt på Gålå eller Høgfjellskonserten Ved Rondane, og trenger et sted å bo? Se våre overnattingspartnere her!

Gi din tilbakemelding