Prøvene er i gang – se bilder og film!

Det var en spent og forventningsfull gjeng som møttes på Gålå i strålende solskinn lørdag 13.  juli.

dav_vivid

Det var første gang alle på og bak scenen, kunstnerisk team, stab og administrasjon møttes. Noen helt nye, noen gjengangere og noen som er tilbake etter noen års pause. Nå skal de sammen skape en ny Peer Gynt på Gålå.

– Jeg er stolt som en hane, så lykkelig som det går an å bli!, oppsummerte kunstnerisk leder Ellen Horn. – Alt er  på plass, alle koser seg, vi får masse energi og gleder oss til fortsettelsen, fortsetter hun entusiastisk.

Her kan du se videoglimt fra første prøvedag (artikkelen fortsetter under videoen med flere bilder):

SE OGSÅ: Ta en sniktitt på Snøhetta-scenografien

Charlotte Frogner fikk gåsehud av åpningsscenen

Charlotte Frogner er blant de som er tilbake på Gålå etter noen års pause. Hun har tidligere spilt Den grønnkledde i Svein Sturla Hungnes regi på Gålå, og har lenge vært ønsket tilbake av både frivillige og publikum. Charlotte gleder seg stort over å være tilbake på Gålå, og aller mest gleder hun seg til å lage en helt ny versjon av Den grønnkledde. Hun vil også spille rollen som Ingrid denne gangen.

– Jeg satt og så på, og fikk gåsehud allerede i første åpningsbildet. Det lover godt!, sa Charlotte til regissør Marit Moum Aune etter første prøvedag.

Fortsatt ledige billetter – bestill her

Bilder fra første prøvedag:

 

Andre nyheter

Se alle nyheter

Den perfekte julegaven

Mer enn noen gang trenger vi noe hyggelig å se fram til og dele opplevelser med noen vi er glad i. Bestill gavekort her!

Gi din tilbakemelding