Prøvesang til koret i Peer Gynt

Bli med i et unikt prosjektkor, dirigert av Jorun Moshagen! Velkommen til prøvesang lørdag 9. februar.

 

 

Prøvesangen foregår på INNTUNET PÅ VINSTRA VIDAREGÅANDE SKULE LØRDAG 9. FEBRUAR 2019.

Kl. 12.00-14.00: Sopraner/alter
Kl. 14.30-16.30: Tenorer/basser

Jorun Moshagen fra Vinstra er med i det kunstneriske teamet for «Peer Gynt» på Gålå som kordirigent. Komponist og lyddesigner for årets nye Peer Gynt-forestilling er Erik Hedin. Han skal både ha noe nykomponert og re-arrangere Griegs musikk for kor.

– Vi leter etter korsangere som ønsker å utfordre seg i et prosjektkor, i en ny og unik setting. Vi gleder oss til å høre dyktige korsangere fra hele dalen, sier Jorun. – Tidligere erfaring med korsang er en fordel men ikke et krav. I forkant er det fordelaktig å kunne gjøre noe innstudering på egen hånd, ved bruk av lydfiler, noter og lignende, fortsetter hun.

Alle vil få en individuell stemmeprøve, så de som ønsker å prøvesynge må forberede seg på å synge en selvvalgt sang, a cappella. Musikalsk ansvarlig Erik Hedin og dirigent Jorun Moshagen leder prøvene.

Påmelding skjer til Helena Wik, helena.wik@peergynt.no, innen 07.02.19.

Jorun Moshagen er til daglig rektor for Fron kulturskole. Hun er også dirigent for Norsk Et Lite Kor, som blant annet ble klassevinner under NM for kor i 2017. Nå ser hun fram til å være en del av regissør Marit Moum Aunes kunstneriske team for «Peer Gynt» på Gålå 2019.

Du vil få tilsendt mer info om din oppmøtetid etter 07.02.19

Spørsmål kan rettes til Jorun Moshagen: jorun.moshagen@nord-fron.kommune.no

Peer Gynt-stemnet foregår i perioden 02.-11.august med prøveperiode i forkant.

 

Andre nyheter

Se alle nyheter

Husk å bestill overnatting nå!

Har du bestilt billett til Peer Gynt på Gålå eller Høgfjellskonserten Ved Rondane, og trenger et sted å bo? Se våre overnattingspartnere her!

Gi din tilbakemelding