SpareBank 1 Gudbrandsdal fortsetter samarbeidet med Peer Gynt AS

SpareBank 1 Gudbrandsdal og Peer Gynt AS har inngått en ny, omfattende samarbeidsavtale
som strekker seg til og med 2022.

 

Gjennom avtalen fortsetter banken som Peer Gynt Ambassadør og blir dermed en av hovedsamarbeidspartnerne.

– Det er tøffe tider om dagen for mange i vår bransje og da er det ekstra gledelig at vi har blitt enig om en så omfattende avtale. Vi har hatt et godt og konstruktivt forhold til SpareBank 1 Gudbrandsdal i mange år. Denne avalen er en anerkjennelse og gir oss motivasjon til å stå på videre, sier direktør May Brit Støve i Peer Gynt AS.

(Artikkelen fortsetter under videoen)

Også administrerende banksjef i SpareBank 1 Gudbrandsdal, Per Ivar Kleiven, er svært tilfreds med at samarbeidet fortsetter i flere år framover. – Selv om det er vanskelige tider og årets Peer Gynt-arrangement i sin opprinnelige
form ikke blir avviklet, var det aldri noen tvil om at vi ønsket å videreføre vårt samarbeid. Peer Gynt betyr så mye for lokalbefolkningen, næringslivet og kulturlivet i Gudbrandsdalen at det er helt naturlig for oss å bli med videre, sier Kleiven. – Det er viktigere enn noen gang å støtte opp under den viktigste kulturformidleren i Gudbrandsdalen. Peer Gynt har i en årrekke sørget for store opplevelser på Gålå, og sørget for ringvirkninger vi antageligvis under alle omstendigheter er alt for beskjedne når vi beregner effekten av. Vi er stolte av å være samarbeidspartner med Peer Gynt AS, fortsetter han.

Dessverre blir det ikke Peer Gynt-stemne i år, men det er jobbet med alternativer som kan
gjøre Peer Gynt-arenaen på Gålå til en opplevelsesarena gjennom sommeren. I tillegg jobbes
det med flere digitale prosjekter for formidling av Peer Gynt i sommer. Alt dette gleder vi oss
til å presentere om kort tid.

Andre nyheter

Se alle nyheter
høgfjellskonsterten ved Rondane

Høgfjellskonserten ved Rondane

Den årlige avslutningskonserten under Peer Gynt-stemnet er et møte mellom mektig musikk og mektig natur. Det er intet unntak i 2021!

 <...

Gi din tilbakemelding