Even Olstad er årets Vehl-Per

Det var jubel i Peer Gynt-familien i dag da det ble offentliggjort at Even Olstad er Årets Vehl-Per 2020! Prisen får han på Peer Gynt-festen søndag.

– Even Olstad er Årets Vehl-Per 2020!, kunngjorde leder i Stiftelsen Peer Gynt, Rune Støstad, på en samling med alle frivillige på Gålå i dag, til stor jubel fra den store Peer Gynt-familien.

Prisen går til en person som med sin frivillige innsats aktivt har bidratt i Peer Gynt-stemnet på en positiv måte. Stiftelsen skriver i sin begrunnelse at «Even har deltatt som amatørskuespiller i Peer Gynt fra han var liten, og har gjennom åra hatt flere roller i stykket. Even har i voksen alder pekt på hva teatret har betydd for ham i oppveksten, og at han gjennom teatret har utviklet mot og kraft til å bli den han er i dag.»

Even får prisen overrakt under den store Peer Gynt-festen i amfiet på Gålå søndag 9. august kl. 12.00, der også Maja Lunde får Peer Gynt-prisen overrakt av Stortingsrepresentant Une Bastholm. Til å hylle prisvinnerne kommer Pål Christian Eggen, Silas Henriksen og HAYDE Bluegrass Orchestra. Harald Stanghelle leder en samtale med Dag Olav Hessen og Maja Lunde.

Se intervju med Even Olstad i Dølen her (bak betalingsmur);

Vi er glade for å ha Even i Peer Gynt-familien, og gratulerer med prisen!

Andre nyheter

Se alle nyheter

Husk å bestill overnatting nå!

Har du bestilt billett til Peer Gynt på Gålå eller Høgfjellskonserten Ved Rondane, og trenger et sted å bo? Se våre overnattingspartnere her!

Gi din tilbakemelding