Jakob Oftebro spiller
Peer Gynt på
Gålå i sommer

Det er nå endelig klart at Jakob Oftebro skal spille Peer Gynt på Gålå i august. Oftebro ble brannskadet under filminnspilling og det var usikkert om han kunne spille på Gålå.

– Jeg er utrolig glad for at jeg får muligheten til å gjøre dette igjen. Jeg gleder meg til å stå på scenen på Gålå med pappa og alle aktørene en gang til, sier Jakob Oftebro. – Jeg leges raskt og som Peer selv ville sagt; opp på bukken igjen.

I Peer Gynt AS er det stor lettelse nå. 

– Det er utrolig viktig for oss at Jakob kommer tilbake i rollen som den unge Peer Gynt på Gålå, sier Marit Lien, administrerende direktør i Peer Gynt as.  – Forestillingen med far og sønn Oftebro i rollen som Peer Gynt fikk veldig gode kritikker etter premieren på forestillingen i 2017, og vi gleder oss over at publikum igjen skal få oppleve dette. Og så er vi selvfølgelig veldig glade for at Jakob leges godt, og at vi igjen kan se ham like energisk og kraftfull som i fjor i rollen som den unge Peer Gynt.

 

Peer Gynt på Gålå

Peer Gynt blir tolket av far og sønn Oftebro i denne kritikerroste Peer Gynt-forestillingen som hadde premiere i 2017. I Sigrid Strøm Reibo sin regi møter vi Peer første gang på 1960-talet, og følger ham gjennom de fem aktene frem mot vår tid. Forestillingen satte ny publikumsrekord på Gålå i fjor, og fikk terningkast fem fra alle anmeldere.

Sigrid Strøm Reibo

Regissør Sigrid Strøm Reibo ble over seg av begeistring når hun fikk beskjed om at Jakob kan spille i sommer.

– Forestillingens konsepter bygget på at far og sønn sammen spiller Peer, så jeg er veldig lettet over at Jakob fortsatt kan gjøre rollen i sommer, sier regissør Sigrid Strøm Reibo.

Publikum har trykket Peer Gynt på Gålå til sitt bryst og 90 % av setene i amfiet er belagt til sommerens forestillinger som spilles 3. – 11. august

 

Medvirkende

Med: Jakob Oftebro, Nils Ole Oftebro, Marianne Nielsen, Mari Strand Ferstad, Anne Krigsvoll, Preben Hodneland, Jan Sælid, Anders Dale og Nina Ellen Ødegaard.

Regissør: Sigrid Strøm Reibo

Andre nyheter

Se alle nyheter

Husk å bestill overnatting nå!

Har du bestilt billett til Peer Gynt på Gålå eller Høgfjellskonserten Ved Rondane, og trenger et sted å bo? Se våre overnattingspartnere her!

Gi din tilbakemelding